*Spennende matematikk med MANGAHIGHFun Maths Games only at Mangahigh.com

På vår skole har alle elever i 4. til 10. trinn brukerprofil på MANGAHIGH. Mange lærere har tilgang. Vi har opprettet en foreldregruppe også. Lærerne kan se aktivitetene og resultatene for elevene. De logger inn på denne siden: http://www.mangahigh.com/en_gb/myschool/sjetne

Det er 2 typer aktiviteter: GAMES og PRODIGI. I spillet «Sundae Times» kan du spille mot andre elever i andre land ved å velge Multiplayer. Oppgavene er i de 4 regneartene. (Du må logge inn for at resultater skal lagres.)

Man kan velge tema og elevene kan få oppgaver i ulik vanskegrad, beregnet på ulike aldre. Når du gjør et Prodig-spill går du gjennom f.eks. 10 oppgaver. Så kan du gå tilbake og se på feilene og så prøve en gang til.

Når man greier en viss poengsum, kan man få medalje. Poengene for elevene på skolen legges sammen.

Fint å lære matematikken på engelsk også. Visste du at «brøk» heter «fractions» på engelsk? Alle vet vel at geometriske «former» heter «shapes»? Kvadrat = Square. Rektangel = Rectangle. Vinkel = Angle.

Etter elevenes intense bruk av plattformen mottok vi et tilbud om fast abonnement. Det ville koste ca 9000 NOK pr. år. Etter noe kommunikasjon pr epost ble prisen halvert! Men vi kjører på gratis-versjonen i framtida.

Forhåpentligvis vil vi se en statlig satsing på en undervisningsplattform i matematikk med elementer som henter ideer fra f.eks. Khan Academy, Mangahigh og KIKORA (http://KIKORA.no)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s